Melchior


Tja, wie is Melchior. Even een kort overzicht.

Ik ben geboren op 9 oktober 1970 in Breda. Hier heb ik maar drie jaar gewoond, dus ik kan mij er niets van herinneren. Ik ben namelijk opgegroeid in Meerkerk in de Alblasserwaard.

We waren thuis met z'n vijven: vader Evert, moeder Jenny en tweeling broer en zus Boudewijn en Ursula. De kinderen zijn uitgevlogen naar verschillende delen van Nederland (Bilthoven, Middelburg en Zwolle), waardoor we elkaar helaas maar weinig zien. Mijn vader en moeder wonen nog steeds in hetzelfde huis waar ik veel goede herinneringen aan heb.

Al snel kwam ik in contact met de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie, waar ik mijn liefde voor de natuur ontwikkeld heb.

Met veel plezier heb ik op de middelbare school in Gorinchem gezeten en daarna heb ik milieuhygiŽne gestudeerd in Wageningen. Na gewerkt te hebben bij verschillende adviesbureau's, natuurbeheerders en drinkwaterbedrijf Vitens, werk ik voor mijn eigen ecologisch adviesbureau.

In 1991 ben ik verliefd geworden op Loekie en dat ben ik nog steeds. In 1996 zijn we getrouwd en we wonen sinds 1998 in Zwolle. In 2002 hebben we ons huis gekocht dat we daarvoor huurden van de woningbouwvereniging. In 2005 en 2009 zijn onze zonen Taran en Merijn geboren, die inmiddels al behoorlijk groot aan het worden zijn. Het zijn soms deugnieten, maar ze hebben voor altijd mijn onvoorwaardelijke liefde.